Boliger / Boliger i Hobro

Lejligheder og et parcelhus i Hobro

17 lejligheder i hjertet af Hobro

2 værelses lejligheder i forskellige størrelser mellem 64 og 81 kvadratmeter. Beliggende tæt på gågade, butikker og kirke (Skibsgade 4 - 6). Ejendommen har hyggelige svalegange og gårdmiljø med mulighed for parkering. Der er elevatorer. Det er lyse og rummelige lejligheder. De har enten altan, en lille terrasse eller en fransk altan. Der er plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Som en del af fællesarealerne er der gæsteværelse, som beboerne kan leje til sine gæster. Ejendommen er bygget i 1998. 

Parcelhus på 96 kvm

På Th. Hougårdsvej 5 i Hobro udlejes et rødt murstenshus med fire værelser. Huset er et ud af 26 boligere i afdeling 1. Huset er renoveret og er oprindeligt bygget i år 1964.

Om afdeling 1:

Afdelingen består af 26 huse, der alle er i ét plan. Husene ligger spredt ud over det nordøstlige Jylland.

Ti huse er beliggende i Randers-området, men ellers har vi huse i både Skanderborg, Silkeborg, Galten, Bjerringbro, Brabrand, Århus, Arden, Hobro og Lime på Djursland.

Huslejen uden forbrug af vand, el og varme ligger typisk et sted mellem 4000 og 8000 kroner om måneden. Prisen er afhængig af husets beliggenhed, størrelse, alder og stand.